Året i bilder

Januar

Tradisjonen tro hadde ungdommene i BKM Hønefoss, BKM Valdres og BKM Hallingdal nyttårsfest sammen, denne gangen var Hønefoss vertsmenighet.

BKM Hønefoss hadde i 2015 flere inspirasjonsfester i forbindelse med Golden Heart-prosjektet. Sang og musikk er ofte blant innslagene på slike fester.

Februar

En kveld i Februar hadde ungdommene under 18 år kokkekamp. Full konsentrasjon, godt samarbeid og ikke minst prøvesmaking ble viktig for et godt resultat.

BKM Hønefoss hadde barnevelsignelse i februar 2015. Barnevelsignelse vil si at foreldrene kommer frem med det nyfødte barnet og det ønskes velkommen i fellesskapet ved forstanderens og menighetens bønn.

Seniorene i BKM Hønefoss hadde i 2015 flere samlinger. Her fra et trivelig besøk i et hjem.

Ungdommene fra BKM Hønefoss hadde sammen med ungdommene fra BKM Hallingdal og BKM Østfold en dag i bakken, hvor både snowboard og slalomski ble flittig brukt. Dagen ble avsluttet med en fest på Øyni, BKM Hallingdals konferansesenter.

Mars

Hvert år er det kvinnekonferanse på Brunstad hvor det er fokus på trosoppbyggelse og trivsel. Mange kvinner fra BKM Hønefoss deltok på denne konferansen i 2015.

I Mars dro ungdommene i BKM Hønefoss på tur til Vatnelia i Telemark. Turen hadde et spennende opplegg med blant annet gøyale konkurranser.

Syningrennet avholdes årlig på Storefjell i Hallingdal. Flere fra BKM Hønefoss hevdet seg i konkurransen og BKM Hønefoss vant derfor prisen «Årets skimenighet».

April

I tradisjonsrik dugnadsånd stilte flere av BKM Hønefoss’ medlemmer opp som port -og parkeringsvakter under påskekonferansen.

Under påskekonferansen som ble avholdt på Brunstad var det mange som benyttet anledningen til å kose seg i det fine vårværet.

Mai

BKM Hønefoss hadde i 2015 flere inspirasjonsfester i forbindelse med Golden Heart-prosjektet.

Flere av mennene i BKM Hønefoss deltok på den årlige herrekonferansen i Måløy. Her er det også tid til å nyte Vestlandets storslåtte natur.

Juni

I 2015 ble BCCs pinsekonferanse for første gang arrangert i Israel. Blant deltakerne på turen kunne man finne flere medlemmer fra BKM Hønefoss.

Barna på søndagsskolen hadde sommeravslutning som blant annet inneholdt god mat, lek og natursti.

BKM Hønefoss hadde en menighetsfest som markerte slutten på trosopplæringen av fire ungdommer. Trosopplæringen har likhetstrekk med Den norske kirkes konfirmasjonsundervisning, men bygger på BCC teologiske grunnlag.

Juli

Sene sommerkvelder med gode venner er vanlig på BCCs sommerkonferanser.

Det er fast tradisjon at det arrangeres Brunstad-løp på sommerkonferansen i Juli.

August

Det er blitt tradisjon å starte sommerkonferansen i August med en skikkelig skjærgårdskonsert kvelden før den offisielle åpningen av konferansen.

September

I September ble det feiret bryllup på Hverventunet Aktivitetssenter. Både vielsen og bryllupsfesten ble avholdt her.

Oktober

Seniorene fra Hønefoss inviterte seniorene fra Eiker til fest på Hverventunet Aktivitetsenter.

I Oktober hadde medlemmene fra BKM Hønefoss, BKM Hallingdal og BKM Valdres en fellessamling på Øyni Konferansesenter i Hallingdal.

November

«Til aksjon» er et konsept som har slått godt an i BKM Hønefoss. Her samtaler, diskuterer og drøfter ungdommene sin kristne tro basert på utarbeidede oppgaver og åpne spørsmål.

Desember

Juleavslutning for søndagskolebarna hvor alle kledde seg ut som nisser.

I Desember er det hvert år julebord for ungdommene i BKM Hønefoss. Trosoppbyggelse, god mat, underholdning og selskapsleker er viktige ingredienser i «Ungdommens julebord».

I Desember ble det arrangert en førjulsfest for hele menigheten. Hest og slede var leid inn for anledningen. Mange spente barn, ungdommer og foreldre fikk tur med sleden.