Hverventunet Aktivitetssenter

Rett sør for Hønefoss ligger Hverventunet Aktivitetssenter. Det stod ferdig høsten 2002 og eies og driftes av BKM Hønefoss. Senteret fremstår i dag med flotte konferanse- og selskapslokaler med moderne fasiliteter. Her finner vi en nyoppusset foaje, en stor sal, en koselig kaffebar, spill- og lekerom for de yngre, garderober, lydstudio, kjøkken mm. Senteret ligger på en solfylt og stor tomt som rommer en egen sandvolleyballbane, lekeplass, veranda og en romslig parkeringsplass, samt fotball- og basketballbane.

Aktivitetssenteret blir benyttet til ulike samlinger og aktiviteter, og er i bruk flere ganger i uka. De aller fleste av våre oppbyggelige samlinger finner sted her, samt store deler av aktivitetstilbudet gjennom uka. Her arrangerer vi også bryllup, fester og minnesamvær. For medlemmene i BKM Hønefoss er Aktivitetssenteret det naturlige samlingspunktet for både barn, ungdom, voksne og eldre.

«helge_portrettAt vi har et samlingssted hvor vi kan skape oppbyggelse og trivsel, er noe jeg setter veldig stor pris på. Her treffes både unge og eldre opptil flere ganger hver uke. Mange av oss “eldre” føler at generasjonsskillet er borte»

Helge Fuglset, 65 år

Les også “BKM Hønefoss”