BKM Hønefoss satser på Brunstad Konferansesenter

På Brunstad Konferansesenter i Stokke i Vestfold deltar vi på internasjonale konferanser sammen med andre medlemmer i BCC. I løpet av året er det ofte 6 konferanser som hver går over flere dager. Et stort høydepunkt er de to sommerkonferansene. Den ene varer i to uker, og den andre i en uke. Her deltar vi på evangeliske møter, sportsarrangementer, fester, konserter og musikaler.

Barnas paradis

Brunstad Konferansesenter er også barnas paradis. På området finner vi tre store lekeplasser, en fin og barnevennlig strand, kiosker, badebrygge og flere ballbaner. Årets største høydepunkt for barna er nok barnekonferansen, som er en del av sommerkonferansen i juli.

r-magnhild-og-henning_200px«Vi er utrolig takknemlige for hva Brunstad betyr for oss og vår familie. Det er alltid fest og et høydepunkt å komme dit. Her får også barna gode venner for livet.»

Henning (34) og Ruth Magnhild (33) Fuglset

Barnekonferansen strekker seg over tre dager. Hvert år har sitt eget tema. Temaet i 2013 var «Vær virksom i alt det gode». Det arrangeres leker for barna hver dag. De ulike lokalmenigheter konkurrerer mot hverandre i spennende og underholdende aktiviteter. Det arbeides med kulisser, pauseinnslag og leker mange måneder i forveien.

Brunstad Konferansesenter

Vil bygge for fremtiden

Selv om det blir arrangert konkurranser og aktiviteter for barn og ungdom på Brunstad, ser vi et tydelig behov for et idrettsanlegg. I de nye utbyggingsplanene for Brunstad finner vi et område på 55 mål som skal brukes til et stort idrettsanlegg med både svømmeanlegg, flerbrukshall, ishockeyhall og fotballbane. I tillegg til dette blir det også flotte muligheter for turgåere og syklister med et stort løypenett i området. Disse fasilitetene skal stå ferdig i 2020.

I BCC har alltid barn og unge stått sentralt, og det arbeides kontinuerlig for at tilbudet for disse skal være best mulig, og at de skal få utfolde seg på alle plan. I BKM Hønefoss er en stor andel av menigheten barn og ungdom, og vi synes det er viktig at tilbudet for disse på Brunstad utvides. Vi vil derfor gjerne inngå en leieavtale etter våre behov på disse fasilitetene, når de står ferdig.