Aktivitetsklubben

En kveld annenhver uke får alle barn fra 6-14 år tilbud om å være med på ulike aktiviteter. Dette tilbudet planlegges og gjennomføres av eldre ungdommer. I løpet av året blir det lagt ned mye tid og ressurser av disse ungdommene, som lager et bredt program for alle aldersgrupper på Aktivitetsklubben.

I 2013 var det 9 jenter og 6 gutter i denne aldersgruppen som benyttet seg av tilbudet. Programmet var variert, og inneholdt alt fra skøyte- og aketurer til kokkekonkurranse, og et storslagent populært karneval. Les mer på Aktivitetsklubbens egne nettsider.

Les også “U18”

«Da jeg var mindre elsket jeg Aktivitetsklubben. Jeg så opp til alle de snille lederne som brukte så mye av sin tid for at jeg og vennene mine skulle få det så godt som mulig. Nå er jeg selv leder på Aktivitetsklubben. Jeg ønsker å vise de som vokser opp nå den samme godheten og omsorgen som jeg selv fikk. Jeg kan se hvordan mestringsfølelsen til barna gjør dem trygge. De tilegner seg viktig sosial kompetanse gjennom samarbeid og lek med barn på sin egen alder.»

Helene Larsen, 21 år